fbpx

Blog

Website laten maken in oss

In deze blog lees je over de voordelen van het laten maken van een website in Oss door Studio Blimey.

Details

Jan 1, 2020
Studio Blimey

Categorieën

Website
Webshop

Het belang van een website

Veel ondernemers vinden dat het tegenwoordig belangrijk is om een website te hebben. Eigenlijk is het zelfs onmisbaar. Sommigen durven hier in te investeren. Anderen doen alles liever zelf. Dit is begrijpelijk, maar niet zonder risico. Want ze stoppen er veel tijd en energie in terwijl ze (g)een idee hebben van wat er allemaal bij komt kijken. En daardoor behalen ze niet de resultaten die mogelijk zijn. Dat is toch zonde?

Gelukkig heb jij nu Studio Blimey gevonden. Een betaalbaar alternatief waarmee ondernemers echt werken aan professionele positionering en meer resultaat.

 

Van domeinnaam tot succesvolle website

Er komt veel kijken bij het maken van een website die bedoelt is als verkoopkanaal. Een informatieve website kost vaak minder tijd. Maar een website die zorgt voor aanvragen, een succesvolle website, dat vergt professionele aandacht.

 

De website is de basis van je onderneming

Met de website is de basis gelegd. De look & feel is bepaald en er is een eenheid in de uitstraling van je bedrijf. Dat is duidelijk voor de potentiële klant. Heb je al gedacht aan jouw huisstijl of wil je meer informatie over een webshop? Neem dan contact op.

“Een goede website functioneert volledig op een computer, laptop, tablet en telefoon.”

De 4 stappen voor een succesvolle website

 

Stap 1: Domeinnaam & Hosting

Allereerst moet je nadenken over je domeinnaam. Een domeinnaam kan jou namelijk een voorsprong geven in de Google resultaten, nog meer zelfs als jouw dienst direct in de domeinnaam terugkomt. In de meeste gevallen is je bedrijfsnaam wel beschikbaar als .nl domein. Deze domeinnaam kun je vastleggen via ons.

De volgende stap is hosting. Waar moet je vooral op letten? Snelheid, service en veiligheid. Als we het hebben over een succesvolle website dan is het aan te raden om vooral veel aandacht te besteden aan snelheid. Ook dit regelen wij voor je, zo heb jij nergens zorgen over.

 

Stap 2: WordPress & Design

Studio Blimey werkt met een goed functionerend CMS (beheersysteem). Onze keuze gaat uit naar WordPress omdat het zoekmachine en gebruiksvriendelijk is, en daar bovenop enorm flexibel. Er is ongelooflijk veel mogelijk. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website opvalt tussen de concurrentie.

Een succesvolle website heeft een design die de conversie verbetert. Je moet o.a. rekening houden met:

  • Gebruiksvriendelijk design
  • Conversiegericht design
  • Doelgroep visueel aanspreken
  • Positionering van jouw onderneming
  • Kleurgebruik

 

Stap 3: De inhoud & Zoekmachine optimalisatie

Als je een ontwerp hebt dan is het de bedoeling om deze te vullen met inhoud. Je hebt teksten nodig die verkopen of jouw verhaal vertellen. Je moet afbeeldingen gebruiken die de tekst bekrachtigen en je contactformulieren moeten simpel en laagdrempelig zijn. Hier zijn wij goed in.

De hele website moet SEO-technisch in orde zijn. Google houdt rekening met meer dan 200 factoren. Gelukkig helpen wij je hierbij. Wij kunnen dit volledig uit handen nemen of jou hierin ondersteunen.

 

Stap 4: Online Marketing & Resultaat meten

Als de website eenmaal staat, zoals hierboven benoemd, dan is het volgende doel om zoveel mogelijk bezoekers te krijgen. We gaan dus aan de slag met effectieve online marketing.

Ook is het handig om je resultaten direct te meten. Dan weet je wat je kunt verbeteren en waar je de meeste bezoekers vandaan haalt. Om inzicht te krijgen in je resultaat gebruiken wij bijvoorbeeld Google Analytics.

Kom je er niet uit? Bel me dan gerust om eens te sparren over de ideale online marketing strategie voor jouw onderneming

LATEN WE EENS GAAN PRATEN
Zeg even Gedag!

Meld je aan voor de Blimey nieuwsbrief!

Meld je aan voor de Blimey nieuwsbrief!

Wil jij ook op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, tips & tricks, handige nieuwtjes en updates ontvangen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Je bent aangemeld, bedankt!