fbpx

WEBSHOP LATEN MAKEN

DAAROM KIES JE VOOR ONS

Studio Blimey onderscheid zich graag onder de reclamebureau’s, wij zijn namelijk niet zoals alle anderen. Jij toch ook niet?

Eerlijk advies

Wij zijn echte meedenkers. Loop je ergens tegenaan? Studio Blimey helpt je graag met het bedenken van een oplossing. Natuurlijk, zonder extra kosten.

In 14 dagen online

Bijna 80% van de webhops die wij bouwen staan binnen 14 dagen online. Zo kan jij doorgaan met doen waar jij goed in bent. Handig als jij lekker druk bent.

Betaalbaar

Studio Blimey is een betaalbaar alternatief. Zo brengen wij alleen de kosten die écht gemaakt zijn in rekening. En nog meer goed nieuws, die zijn nooit veel.

U

Vindbaar

Gevonden worden in zoekmachines als Google is essentieel deze dagen. Studio Blimey zorgt er standaard voor dat jouw webshop online gevonden kan worden.

Responsive

Héél veel internetgebruikers surfen het internet af op hun mobiel. Daarom zorgt Studio Blimey er altijd voor dat jouw webshop op elk apparaat werkt.

g

Toegankelijk

Heb je nog vragen of aanpassingen nadat jouw website gemaakt is? Die beantwoorden wij graag. Studio Blimey zorgt ervoor dat jij altijd tevreden bent met jouw webhop.

WIJ MAKEN WEBSHOPS DIE ZICHZELF VERKOPEN.

GEEN VERBORGEN KOSTEN

Jij wilt graag je kosten zo laag mogelijk houden. Dit begrijpen wij, je wilt natuurlijk niet heel je budget uitgeven aan een website. Bij Studio Blimey wordt je niet geconfronteerd met onnodig hoge kosten, wel met betaalbare prijzen.

Studio Blimey is graag open en eerlijk in haar communicatie. Zo spreken wij van tevoren een prijs af zodat je achteraf niet verrast bent. Maar wij zorgen er ook voor dat wij je tijdens het gehele proces up to date houden.

Wij willen graag eens vrijblijvend de opties bespreken, dus twijfel niet om contact met ons op te nemen. Studio Blimey maakt graag een afspraak zodat wij kunnen luisteren naar jouw ideeën. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Voor €599 heb je al een webshop.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Nog steeds niet overtuigd? Laat je dan overtuigen door een van onze trotse opdrachtgevers of bekijk onze reviews.

“Studio Blimey doet wat het beloofd. Wij hebben een ontzettend mooie website mogen ontvangen met bijpassende huisstijl. Wij raden Studio Blimey iedereen aan.”

Tandartsengroep Beuningen

“Met spoed moest ik een nieuwe website hebben, Studio Blimey kwam gelijk in actie en leverde binnen 4 dagen mijn website. Perfect!”

Erica van Reus

“Studio Blimey heeft voor ons een mooie bedrijfsvideo gemaakt, onze huisstijl een frisse nieuwe look gegeven en de website aangepakt. Bedankt Dennis en Roel!”

Matthijs van Grinsven

LATEN WE EENS GAAN PRATEN
Zeg even Gedag!