fbpx

Blog

Webshop laten maken

In deze blog lees je over de voordelen van het laten maken van een webshop door Studio Blimey.

Details

Jan 1, 2020
Studio Blimey

Categorieën

Webshop
Website

Het belang van een gelikte webshop

Dus jij hebt op het moment een webshop of wilt er een laten maken? Goed om te horen! Studio Blimey houdt zich al meer dan 3 jaar bezig met het bouwen van webshops die mensen zoals jou helpen met het behalen van succesvolle conversies. Het belangrijkste onderdeel van een webshop is hoe het eruit ziet, het moet namelijk wel vertrouwen wekken bij jouw potentiële klanten.

 

Een functionerende webshop

Er komt veel kijken bij het maken van een webhop die geld moet gaan opbrengen. Zo moet de bezoeker op de website zo min mogelijk stappen hoeven nemen van het eerste bezoek tot aankoop. Alles moet goed functioneren, een potentiële klant mag nooit een foutmelding krijgen. Dit is misschien wel de grootste afhaker van de potentiële klant. Een goede webshop laat haar klanten zonder problemen via zijn of haar telefoon bestellen.

 

De webshop is de basis van je onderneming

Met de webshop is de basis gelegd. De look & feel is bepaald en er is een eenheid in de uitstraling van je bedrijf. Dat is duidelijk voor de potentiële klant. Heb je al gedacht aan jouw huisstijl of wil je meer informatie over een website? Neem dan contact op.

“Een goede webshop laat haar klanten zonder problemen via zijn of haar telefoon bestellen.”

De 4 stappen tot een succesvolle webshop

 

Stap 1: Eerste indruk

Zoals we al eerder genoemd hebben, is de eerste indruk enorm belangrijk. Wanneer een van jouw potentiële klanten jouw webshop bezoekt moeten deze klanten zich gelijk veilig voelen. Dit regelt Studio Blimey natuurlijk voor jou. Met de juiste kleuren en sfeer zorgen wij er samen voor dat jouw potentiële klanten zich gelijk thuis voelen op jouw webshop.

 

Stap 2: Productfotografie

De eerste indruk heeft ook te maken met het soort foto’s dat je gebruikt. Met de juiste productfoto’s win je het vertrouwen van jouw potentiële klant nog sneller. Het maken van productfoto’s hoeft niet duur te zijn. Studio Blimey kan dit uit handen nemen mocht dit gewenst zijn.

 

Stap 3: Productteksten & Keywords

Wanneer een potentiële klant jouw product aan het bekijken is gaat deze ook de productbeschrijving lezen. Het is belangrijk dat je jouw doelgroep goed inpakt met een goed geschreven tekst. Deze tekst moet ook de juiste keywords bevatten zodat jouw product goed opgenomen wordt in Google.

 

Stap 4: SEO & SEA

En klaar! Je hebt een aantal prachtige producten op je webshop staan en je begint met het genereren van omzet. Nu heb je nog de optie om deze producten te promoten. Een belangrijk element is de SEO op je webshop. Deze zorgt ervoor dat jouw webshop eerder gevonden kan worden dan die van jouw concurrent. Hierna kun je jouw product betaald promoten op bijvoorbeeld Google of Social Media. Dit proces wordt SEA genoemd.

 

Ben je inmiddels overtuigd dat Studio Blimey jouw webshop moet gaan maken? Neem dan contact met ons op!

LATEN WE EENS GAAN PRATEN
Zeg even Gedag!