fbpx
Selecteer een pagina

HUISSTIJL LATEN MAKEN

DAAROM KIES JE VOOR ONS

Studio Blimey onderscheid zich graag onder de reclamebureau’s, wij zijn namelijk niet zoals alle anderen. Jij toch ook niet?

Eerlijk advies

Wij zijn echte meedenkers, loop je ergens tegenaan? Studio Blimey helpt je graag met het bedenken van een oplossing. Natuurlijk, zonder extra kosten.

In 14 dagen klaar

Bijna 80% van de huisstijlen die wij ontwikkelen zijn binnen 14 dagen af. Zo kan jij doorgaan met doen waar jij goed in bent. Handig als jij lekker druk bent.

Betaalbaar

Studio Blimey is een betaalbaar alternatief. Zo brengen wij alleen de kosten die écht gemaakt zijn in rekening. En nog meer goed nieuws, dat zijn er nooit veel.

Origineel

Een goede huisstijl zorgt ervoor dat jij opvalt. Wij maken originele huisstijlen waarmee jij je écht kan onderscheiden in de markt en jouw verhaal verteld.

Bestanden

Studio Blimey levert de bestanden op zoals jij ze wilt. Heb je het nodig voor je website, visitekaartje of misschien wel je beursstand? Wij regelen het graag.

g

Toegankelijk

Heb je nog vragen of aanpassingen nadat jouw huisstijl gemaakt is? Die beantwoorden wij graag. Studio Blimey zorgt ervoor dat jij altijd tevreden bent met jouw huisstijl.

DEZE HUISSTIJL VERTELT JOUW VERHAAL.

GEEN VERBORGEN KOSTEN

Jij wilt graag je kosten zo laag mogelijk houden. Dit begrijpen wij, je wilt natuurlijk niet heel je budget uitgeven aan een website. Bij Studio Blimey wordt je niet geconfronteerd met onnodige hoge kosten, wel met betaalbare prijzen.

Studio Blimey is graag open en eerlijk in haar communicatie. Zo spreken wij van te voren een prijs af zodat je achteraf niet verrast bent. Maar ook zorgen wij ervoor dat wij tijdens het gehele proces je up to date houden.

Wij willen graag met jou de opties doornemen, dus twijfel niet om contact met ons op te nemen. Studio Blimey maakt graag een afspraak zodat wij kunnen luisteren naar jouw ideeën. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Voor €299 heb je al een huisstijl.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Nog steeds niet overtuigd? Laat je dan overtuigen door een van onze trotse opdrachtgevers of bekijk onze reviews.

“Studio Blimey doet wat het beloofd. Wij hebben een ontzettend mooie website mogen ontvangen met bijpassende huisstijl. Wij raden Studio Blimey iedereen aan.”

Tandartsengroep Beuningen

“Met spoed moest ik een nieuwe website hebben, Studio Blimey kwam gelijk in actie en leverde binnen 4 dagen mijn website. Perfect!”

Erica van Reus

“Studio Blimey heeft voor ons een mooie bedrijfsvideo gemaakt, onze huisstijl een frisse nieuwe look gegeven en de website aangepakt. Bedankt Dennis en Roel!”

Matthijs van Grinsven

LATEN WE EENS GAAN PRATEN
Zeg even Gedag!